Informació legal

El lloc web i el domini studidf.com corresponen a STUDI DF, SC (en endavant STUDI DF), amb CIF J17834037 i domicili al carrer del Ponent 3, de Banyoles (CP 17820), Girona, Espanya.
 
PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL
Els continguts d’aquest lloc, incloent-hi els textos, imatges i dissenys, pertanyen a STUDI DF, o a tercers que n’han autoritzat el seu ús. STUDI DF presenta aquests continguts amb finalitats d’informació de les seves creacions i publicitat. STUDI DF n’autoritza la utilització exclusivament amb aquestes finalitats. En qualsevol cas, la utilització d’aquests dissenys, imatges o textos haurà de citar expressament la seva pertinença a STUDI DF, que es reserva el dret a iniciar les accions legals oportunes per reparar els danys i perjudicis causats per qualsevol acte que vulneri els seus drets de propietat intel·lectual o industrial.
No s’autoritzen presentacions dels continguts d’aquest lloc en una finestra aliena a studidf.com(framing).
 
RESPONSABILITAT SOBRE ELS CONTINGUTS
Tot i que STUDI DF actua amb el màxim de diligència possible, es pot donar el cas que alguna dada o informació no estigui del tot actualitzada en el moment que l’usuari del lloc web el consulti. Per això STUDI DF manifesta que les referències dels productes i serveis que es presenten en el seu lloc web tenen una funció orientativa i no obliguen a STUDI DF fins a la contractació expressa d’una comanda.
 
STUDI DF es reserva el dret a modificar unilateralment, en qualsevol moment i sense avís previ, la presentació, configuració i continguts del web.
 
STUDI DF no serà responsable de la informació que es pugui obtenir a través d’enllaços inclosos en el lloc.
 
CONDICIONS D’ÚS
L’ús d’aquest web implica l’acceptació plena dels termes i condicions del present avís legal. Els possibles conflictes relatius a aquest web es regiran exclusivament pel dret de l’Estat espanyol. Tota persona usuària del web, independentment de la jurisdicció territorial des de la qual es produeixi el seu accés, accepta el compliment i respecte d’aquestes clàusules amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que li pogués correspondre.

ShareTw.Fb.Pin.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!